2023 m. lapkričio 24 d., penktadienis

„Šerkšno tyla“ ir elektroninės muzikos kūrėjas Dommano pristato žiemišką muzikinį kūrinį (Youtube)


„Šerkšno tyla“ – muzikinis menininkų Nerijaus ir Juditos Laurinavičių tandemas – švenčia 12-ąjį gimtadienį.

Domas Brazulevičius (sceninis vardas – Dommano) – itin motyvuotas ir perspektyvus jaunas prodiuseris, kuriam netrukus dar tik sukaks 17 metų, bet kurio kūriniai jau ne kartą skambėjo Lietuvos ir užsienio radijo stotyse, kuris bendradarbiauja su pasaulinio garso elektroninės muzikos kūrėjais „Ten Walls“ (Marijus Adomaitis), kurio EP leidžia leidybinė kompanija „Runemark“.

„Šerkšno tyla“ ir Domas Brazulevičius (Dommano) pristato žiemiška gaiva ir pavasario viltimi alsuojantį kūrinį „Šerkšno sapnas“. Teksto ir muzikos autorius – rašytojas Nerijus Laurinavičius. Kūrinį įdainuoja įstabaus balso savininkė Judita Šmitaitė-Laurinavičienė. Smagaus klausymo!

https://www.youtube.com/watch?v=eHo15TAEndw

Judita Šmitaitė-Laurinavičienė – vokalas.

Nerijus Laurinavičius – tekstas, muzika, ritminė gitara, solo gitara, pritariamasis vokalas.

Domas Brazulevičius (Dommano) – suvedimas, masteringas, el. efektai.

Įrašyta „Boyar studio“. Vilnius 2023.

Nuoširdžiai dėkojame prie šio kūrinio atsiradimo prisidėjusiems ištikimiems Contribee prenumeratoriams doc. dr. Onai Dilytei-Čiurinskienei, Arijanai Ingai Kapkanienei, kurią pusiau juokais, pusiau rimtai vadiname „Šerkšno tylos“ gerbėjų klubo prezidente.

Kaip Jūs galite mus labai nudžiuginti? Paprasta:

1.     YOUTUBE kanale pasiklausę dainos, paspauskite PATINKA, parašykite trumpą komentarą, UŽSIPRENUMERUOKITE mūsų kanalą – tai Jums nieko nekainuoja, bet padeda mums būti labiau išgirstiems informaciniame triukšme (taip veikia platformų algoritmai).

Jei norite simboliškai atsidėkoti vienu kitu euru, tai galite padaryti Contribee platformoje https://contribee.com/serksno-tyla Tai mums leis lengviau sutelkti savo sričių profesionalus ir dažniau nudžiuginti klausytojus. Gavę šiek tiek pajamų iš vienos kūrybinės srities, jas paskirstome kitoms kūrybinėms sritims – toks tad biznis :)

„Šerkšno tylai“ – 12 metų! Tyloje gimsta muzika…

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą