2016 m. gegužės 25 d., trečiadienis

„Šerkšno tyla“ 5-ąjį kartą iš eilės grojo jubiliejiniame renginyje „Gatvės muzikos diena“

Vos tik įžengėme į Literatų gatvę, iš karto prasidėjo įdomūs sutapimai: pasilabinome su pudeliu Marseliu, kuris buvo itin panašus į per praeitą Gatvės muzikos dieną kartu su mumis koncertavusį pudelį Volterą... Prancūzų rašytojai ir filosofai Literatų gatvėje šunų pavidalu mus persekioja per kiekvieną Gatvės muzikos dieną.

Už nuostabią pavasarinių gėlių puokštę labai norėtume padėkoti Laura Mikolajūnienė, kuri su sūnumi Titu muzikuojančiais Vilniaus senamiesčio labirintais specialiai atskubėjo pasveikinti mus daugybės švenčių proga.
Šeimos bičiulis, įkvėpėjas ir nuolatinis palaikytojas kunigas Vitalijus Mockus, lygiai prieš 10 metų mus sutuokęs, jaukioje Literatų gatvės kavinėje pavaišino kava, kuri čionai išties nuostabi, beveik kaip Italijoje...
Po šio simbolinio susitikimo, patraukėme koncertuoti. Dėkojame mus aplankiusiems Sigitui ir Žanetai su sūnumis Herkumi ir Matu, kurie ir išgirdo pirmąsias tos popietės mūsų koncerto dainas. Tiesa, netrukus trumpalaikis lietus sumanė nužengti į gatvės sceną, tačiau po kelių akimirkų „Šerkšno tylos“ ir „Nieko sau teatras!“ pasirodymas buvo pratęstas. Maždaug po valandos iš Literatų gatvės persikėlėme į kiek viešesnę Pilies gatvę, kurioje sulaukėme daugybės mažų ir didelių žiūrovų ir koncertavome dar apie pusvalandį. Jausdami didžiulį palaikymą, klausytojus vaišinome naujuoju nuotaikinguoju savo kūriniu „Vitaminų daina“ ir kitais kūriniais.
Už įstabią geltonąją kaliją dėkojame šeimos draugei nuoširdžiajai Algita Tarasevič, kuri, neberadusi mūsų Literatų gatvėje, atrado Pilies gatvėje... Taip pat dėkojame audringai palaikiusiam šeimos bičiuliui fotografui Tomui Griškevičiui ir visiems visiems žiūrovams bei klausytojams!
Taip atšventėme Juditos gimtadienį, mūsų santuokos 10-metį, Gatvės muzikos dieną, kurioje jau grojome 5-ąjį kartą iš eilės ir dar vieną puikią gegužės dieną...
Iki kitų pasimatymų!
„Šerkšno tyla“ 2016.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą